En snopp till efterrätt, varsågod!
Mina ischoklader blev jättegoda. O allting har stelnat fint o så, det enda lilla problemet som uppstod var att knäcken vägrade lossna från pappret. Men så länge det är snyggt och kladdar inte ihops sig är det ju inte mitt problem. Jag lär ändå inte vara där när de ska smaka på de små godsakerna, dessutom blev knäcken supergod, så brister avsmidighet kompenseras med av smaken (man kunde dessutom äta dom med pappret på, ingen större förändring av smak o konsistens kunde vi konstatera). Sen lagade jag ett par jätte fina konfektaskar, helt själv. Det här är nog den finaste och bästa hemgjorda julklapp jag någonsin gjort. Kul när man är nöjd. Dessvärre så va våran kära hund och åt upp en del av chokladen när allt var färdigt i sina lådor. Som tur var förstörde hon inte lådorna och jag hade kvar lite extra choklad, så allt fixade sig bra tillslut ändå.
Idag bakade min syster jag och min yngre halvbror pepparkakor. Min syster fick den kära idén att laga pepparkakor i form av lite intimare delar, jag tyckte detta var lite olämpligt framför min 10 åriga lillebror och pappas korta stubin i baktanken, men gick med på det eftersom Julia gick med på att ta skulden. (Tyvär) blev pepparkakorna gyllenebruna på ovanidan men brända på undersidan.. Systern min hade nämligen lagt på nån annorlunda ungsvärme, som endast gav värme underifrån.
När vi väl delade ut pepparkakorna vid matbordet tyckte nog min pappa att det var lite olämpligt, men hans varnande finger övergick till att alla vid bordet skrattade då min syster vände på sin snopp och konstaterade att den hade både latinamerikanskt och afrikansk bakgrund.
Pepparkakorna var mindre olämpliga än din kunskap om din 10 ÅRIGA bror. hehe